Zgubiłam jedno słowo :obraz cytologiczny nabłonka nie wyklucza jego żołądkowego pochodzenia-przepraszam. Zmartwiło mnie to... z EUS wynikało,że pobrano klarowny płyn z poszerzonego przewodu trzustkowego.Jutro idziemy do chirurga,który czekał na te wyniki,aby ocenić co dalej z tym robić,ale chyba najpierw musimy się tym udać do gastrologa??
Kiedyś bardzo mi pomogliście. Chciałam podziękować. Minęło 5lat.Mama nadal choruje,ale choroba przebiega łagodnie(guz nadal jest lagodny.Jedyne leczenie to dieta i rezonans raz w roku i Eus raz na 2lata.Jest stabilnie. Dziękuję Wam za wszystko.
Kiedyś bardzo mi pomogliście. Chciałam podziękować. Minęło 5lat.Mama nadal choruje,ale choroba przebiega łagodnie(guz nadal jest lagodny.Jedyne leczenie to dieta i rezonans raz w roku i Eus raz na 2lata.Jest stabilnie. Dziękuję Wam za wszystko.
Przeczytałam ten wątek, bo mój tata miał nowotwór trzustki, mam nadzieję że choroba nadal przebiega łagodnie.
Wszystkiego dobrego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum