Witajcie! Pomóżcie ciemnej masie jak to się robi żeby przekleić czyli zacytować czyjś wpis na białym tle. Próbuję i nie potrafię przenosze jako kopiuj-wklej ale to wtedy nie wygląda jak wyciete tylko jak napisane. Pomocy moi Drodzy
Tekst, który chcesz umieścić na tym białym tle (jako cytat), po prostu zaznacz myszką a potem kliknij znak >> " << lub też jeśli chcesz zacytować całość posta danego forumowicza: >> " cytuj <<.
W przypadku znaku >> " << i cytowania tylko fragmentu posta ten zaznaczony tekst pojawi się na dole, w oknie szybkiej odpowiedzi.
W przypadku znaku >> " cytuj << otworzy się okno z pełną odpowiedzią.
Tekst, który chcesz umieścić na tym białym tle (jako cytat), po prostu zaznacz myszką a potem kliknij znak >> " << lub też jeśli chcesz zacytować całość posta danego forumowicza: >> " cytuj <<.
W przypadku znaku >> " << i cytowania tylko fragmentu posta ten zaznaczony tekst pojawi się na dole, w oknie szybkiej odpowiedzi.
W przypadku znaku >> " cytuj << otworzy się okno z pełną odpowiedzią.
to moja próba
[ Dodano: 2011-09-08, 22:46 ]
Jesteś Wieelka Bardzo serdecznie Ci dziękuję to takie proste a dla mnie niepojete. Dziękuję raz jeszcze
absenteeism,
Jeszcze mam do Ciebie zapytanko jesli wolno. Dlaczego niektórzy uzytkownicy maja dopisek Przyjaciel Forum a inni nie?
Pozdrawiam serdecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum