Piwo dobry zamiennik ketonalu - no i ile dodatkowych plusów podstawowy :
Przed użyciem nie musisz czytać ulotki ani konsultować się z lekarzem lub farmaceutą .
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
Przed użyciem nie musisz czytać ulotki ani konsultować się z lekarzem lub farmaceutą .
Dobre !!!
Podczytuję wątek Gazdy od jakiegoś czasu, podczytuję go gdyż tu można choć przez chwilkę pobyć w innym świecie, choć przez chwilkę "zapomnieć", oderwać się od rzeczywistości. Postanowiłam wreszcze i ja napisać, ponieważ najzwyczajniej na świecie uśmiechnęłam się.
Gazdo podziwiam Ciebie i codziennie podczytuję
...no i na zdrowie
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
A byłam na spotkaniu dotyczącym takiego super cuda za półtorej stówy .
Co ciekawe specyfik ten w kraju z którego pochodzi , zalega na półkach w sklepach ze spożywką , za śmieszne pieniądze i nikt tego nie kupuje
Ale antyoksydanty o których mówisz idą jak woda .
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
Podczytuję wątek Gazdy od jakiegoś czasu, podczytuję go gdyż tu można choć przez chwilkę pobyć w innym świecie, choć przez chwilkę "zapomnieć", oderwać się od rzeczywistości.
Anelko - ja myślę trochę inaczej.
Wiem, że bardzo bardzo Ci brakuje Twojego Tatusia. I pewnie teraz to jest Twoja rzeczywistość, żałoba. Jednak my tu na tym forum jesteśmy zafiksowani na raka.
Świat rzeczywisty, wokół nas jest inny, nie ma tylko 'wszystko wokół raka'. Jest więcej. I w tym świecie rzeczywistym jest również miejsce na 'humor'.
Bardzo cieszy mnie to, że się uśmiechnęłaś. Naprawdę.
Mam nadzieję, że będzie coraz więcej Twoich uśmiechów i nie będzie to na pewno 'zdrada Twojego Tatusia'.
I już więcej nie będę tu się mądrzyć, bo weszłam na wątek Gazdy z buciorami (nie w temacie).
I Gazdo na zdrowie.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum