I jestem ponownie mały wyskok na zewnątrz i do kolekcji mam kolejną już rysę na aucie ehhh no kurka **** czasami zastanawiam się po co niektóre słupki jeszcze stoją skoro są nikomu do niczego niepotrzebne a przy cofaniu można jedynie na nich się znaleść ?! Masakra jakaś !
Gazda napisał/a:
a) to nie ja jęczę od kilku dni, że nudno,
to ja, to ja jęczę
Gazda napisał/a:
b) u mnie jest fajniej.
w to to ja nie wątpię dlatego też fachowcy się radzę
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
no dobrze , dobrze... ale tylko cofałam czyli pomału. Auto już z każdej strony podrapane. Czasami sama nie wiem skąd się to bierze i jak ja to robię ale dziś to usłyszałam już te drrrrrapanie ?
[ Dodano: 2011-11-27, 19:21 ]
kmis757 napisał/a:
ale chyba się na mnie nie pogniewa że mu się wcinam na wątek?
co dwa rodzynki to nie jeden
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Anelio, każdy prawdziwy mężczyzna rozumie, że kobiecie wystarczy jak ładnie wygląda, a takie bzdury jak umiejętność prowadzenia samochodu jest zupełnie nieistotna. kmis757, przebywanie w tym wątku nie jest tak całkiem bezpieczne. Nie masz pojęcia co one z Richelieu zrobiły... A może to i lepiej...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
miesiąc temu jak troche doszedłem do siebie po leczeniu dorwałem się wreszcie do swej maszyny...stojac na parkingu zatrzymałem się aby nie peszyc Białogłowy, która chciala wyjechać...cofneła i stop...czekam...nie pesze...juz Miała tyle miejsca aby odjechać...i co...cofnęła znów i usłyszałem to co Ty dziś
Czasem jesteście urocze do Bólu
[ Dodano: 2011-11-27, 19:36 ]
Gazda napisał/a:
Nie masz pojęcia co one z Richelieu zrobiły... A może to i lepiej...
-a może chcę sie dowiedzieć
-damy radę
-a jak nie to w nogi
a jeśli zdrowie pozwoli i załapię się na Twój zlot wiosenny(czytałem - super sprawa) to zmienię wizerunek(plastyka)
[ Dodano: 2011-11-27, 19:38 ]
napisz lepiej poradę jak się do Was wkupić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum