myślę że by się nie gniewał. on doskonale się z tych powiedzonek bawił
a tak już na poważnie to fajny gościu był. zgrywus jakich mało, przychodził do ,,koleżanki,, obok bo razem na dymka chodzili, ją wypisywali a on przychodził do mnie potem, gościu miał 84 lata , też był dosadny i lubił grać grą słów i niedomówień , lubiłam z nim rozmawiać, bo choć nie raz na świetlicy śmialiśmy się do rozpuku aż pielęgniarki patrzyły ( tez go lubiły) to można było z nim, pogadać tak od serca,
choć nie raz miałam go ochotę strzelić czymś co było pod ręką jak coś palną , to mu się wybaczało bo miał taką buźkę że sam ten uśmiech wystarczał za fiolkę tramalu.
taki dobry duszek z niego był.
no tak, ale to ja mam wolna chate... dostalem zastrzyk przeciwwymiotny i wymusilem wyjecie wenflonu. Pielegniarka sliczna, a zwlaszcza jak sie nisko pochyla
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
no coz, bez widokow na eee... zabawe z happy endem udalem sie w objecia Morfeusza. A przed chwila ta sama pielegniarka rzucila tylko od drzwi: "wszystko ok?", zamiast podejsc, delikatnie poglaskac po glowce, pochylic w strone ucha opierajac niby przypadkiem o zwisajaca z lozka reke i szepnac niskim glosem: "wstawaj wielkoludzie, sprawdzimy czy wszystko w porzadku...". Jakzesz wtedy przebudzenie byloby inne...
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-07-06, 06:29 ] Pomarzyć fajna rzecz ...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Dzisiaj Międzynarodowy Dzień łapania za cycki...także Gazdo jakby co będziesz rozgrzeszony
A więc nie trać czasu i do roboty-zawsze może Ci się w głowie zakręcić , wsparcie w takiej sytuacji wskazane a wiadomo ,że jak się człek przewraca to łapie pierwszą rzecz, która ma w zasięgu reki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum