Rich, to nie zaczepki byle jakie ,to są zaloty takie.
Ahaaa ! To już teraz wiem, wierszyk ten bardzo ładny wyjaśnił to w sposób nader zgrabny.
Bo już zaczynałem się bać, że mnie tu na tym forum ... zwyczajnie nie lubią
absenteeism napisał/a:
Mnie się cały czas ten skrót "Rich" kojarzy z jednym
Taaa, jasne. Co innego piszemy, co innego myślimy ... Wolę głębiej nie drążyć tego tematu
A teraz chyba pójdę czytać inne wątki forum, bo już widzę, jak tu mi wskoczycie na plecy.
Aha, jeszcze coś:
JustynaS1975 napisał/a:
Bo Gazda poszedł do lasu na rąbanie, tylko nie wiem po co mu ta siekiera.
Może wszystko byłoby jasne, gdyby poszedł na rżnięcie ? (co, znowu powiedziałem coś nie tak ?? )
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Mnie się cały czas ten skrót "Rich" kojarzy z jednym:
To ja Wam powiem, że nie mogłam sie zdecydować czy Rich-u to jest właśnie ten Ridż... Którego notabene na oczy nie widziałam, za to koleżanki w pracy czasem sobie streszczały poprzedni odcinek. I tak mi się zapamiętało, ze tamten Ridż był zabójczo przystojny. O jego podbojach z tymi ciotecznymi kuzynkami własnych wujków już zapomniałam <że niby ten NASZ Rich-u to nie wiem czy on też tak z każdą, która mu na drzewo nie zwieje (bo i znów byśmy wrócili do tematu siekiery do rżnięcia drzewa)> Chociaż przypatrzcie się: Kolor włosów, sposób uczesania, uśmiech , koszula rozpięta pod szyją... No Ridż jak ta lala.
Czy też bardziej powinno sie to czytać jako RYch (od Rychu), bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki.
Czy raczej Ricz(elie) jako, że to taka eminencja... co lata w kiecce i ją zadziera jak na niego tłum fanek napiera.
Każdy sobie może zinterpretować jak mu pasuje. Ważne żeby nam Rich-u nie zwiewał ze stołu. W razie czego doczytałam, że mamy siekierkę, kajdanki i biczyk, jeszcze wspomnimy o bryczesach (Gazda ) i juhu!
Rich-u nie wiem jak inne dziewczyny ale ja tam Cię uwielbiam i mam nadzieję, że nie gniewasz się, ze sobie czasem, yyy, fantazjuję z Tobą w roli głównego dania [ - wiadomo, kto. ]
Krzyżacy też mieli kiecki
erin29,
Cytat:
była jedyną dziewicą we Francji , za co też poniosła karę
myślisz, że przed rozpalenie "ogniska" skonsumowali na surowo?
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum