Basiu, rozumiem, że Ci gorzej na duszy. Ale proszę nie nakręcaj się, nikt nie wie co mu przyniesie los.
Teraz też czekam na wynik PET i nie zakładam, absolutnie nie wymyślam żadnych scenariuszy. Inaczej bym pewnie zwariowała.
Bądź dobrej myśli.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
"Dla każdego wschodzi zawsze jakieś słońce
Kiedy przebywasz w ciemnościach, spójrz w górę.
Tam czeka na ciebie słońce.
Ono nie omija nikogo.
Ciebie też nie ominie, jeżeli nie schowasz się w cień. "
Basiu, rozumiem, że Ci gorzej na duszy. Ale proszę nie nakręcaj się, nikt nie wie co mu przyniesie los.
Teraz też czekam na wynik PET i nie zakładam, absolutnie nie wymyślam żadnych scenariuszy
Basiu właśnie też się zgadzam ,zobacz ja przez rok wiedziałam że mam przerzuty na płucu brałam leki i co ?znikł paskud ,więc dostałam szansę i napwno z niej skorzystam ,wiem, wiem nie jestem wyleczona ,ale na jakiś czas zaleczona i tego się trzymam zawsze jest jakieś światełko w tunelu
Pozdrawiam i całuski
iwka3219, jestem w Warszawie 14 i wracam do Krakowa w tym samym dniu.Leczenie bedzie prawdopodobnie w Krakowie ale napiszę wszystko jak będę po wizycie w CO.
Bardzo dziękuję za Twoją propozycję.
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum