Na wypadek gdy dojdę do takiego etapu, ze sama nie będę mogła przekazać im mojej decyzji.Wolą moją jest przebywać albo w szpitalu albo w hospicjum. Skoro potrafimy pisać testamenty to dlaczego nie zadbać o takie rzeczy
Bożenko podziwiam Cię i bardzo szanuję.
Masz 100% racji , warto pomyśleć o wszystkim teraz , kiedy jeszcze jest na to czas .
jak juz wszystko ustalone pozostaje Ci walczyć.
Jak się ta walka skonczy nikt nie wie. Ten co teoretycznie powinien odejśc może jeszcze przezyć nie jednego , ktory jest " zdrowy"
pozdrawiam i nadal trzymam za Ciebie kciuki
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
Dzieki fajnie ,że Was mam.
Czekam na badania, chemia odsunieta , 21 pazdziernika TK a 25 gastroskopia. Po tych wynikach ma zapasc decyzja - co dalej. Mam nadzieję ,że mój port przyda sie do nastepnego tankowania , . Pozdrawiam cieplutko , kochani pamietajcie o dyszce na fundację
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
Witanko.Od poniedziałku moim przyjacielem jest Tramal. Boli niestety , woda w brzuchu sie podnosi. Jutro mam Tk to dziś cudowny dzien pt. Ja i moje Wc. Nawet sie nie podejrzewałam o takie sprinty w kierunku W-ceciku .Wystarczy wypić Fleecik, i biegam jak 16 . Jesli chce jeszcze powalczyć musze sie przygotować wloski obciete, jeszcze tylko kolorek wieczorem i będę jak nowa.Dzieki za pamięć i troskę ja tez Was tulę do mojego serducha
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
Jadzik ,że tam w srodku cuda niewidy są, to wiadomo bo marker szaleje .Ale żeby mozna z tym jeszcze cos zrobić ,za to kotek trzymaj kciuki buziak i dzieki za pamieć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum