Witam prawiewieczornie
Zastanawiam się co tu napisać skoro nikt mnie tu nie lubi, mało kto mnie rozumie... chyba zostanę nadętym dupkiem
A może już jestem
Trudno niekiedy musimy tolerować niechcianych gości, następnym razem wezmę w odwiedziny czekoladki, może któraś da się nabrać?
Zastanawiam się co tu napisać skoro nikt mnie tu nie lubi, mało kto mnie rozumie... chyba zostanę nadętym dupkiem
A może już jestem
Trudno niekiedy musimy tolerować niechcianych gości, następnym razem wezmę w odwiedziny czekoladki, może któraś da się nabrać?
Romku, teraz z Twojej strony zwykła kokieteria? Jak to Cię tu nikt nie lubi? Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz
Ale czekoladki to chętnie. Miętowe najlepiej ...
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Zastanawiam się co tu napisać skoro nikt mnie tu nie lubi, mało kto mnie rozumie..
A gdzie tu jesteś nierozumiany? Napisałam ogólnie, że często nie rozumiem facetów. Ty Romku napisałeś, że nie zawsze rozumiesz kobiety ale żadna się nie obraziła....
Kokietujesz jak nic...a jak nie to chyba foch ? Znakiem tego rozumiesz kobiety bardziej niż Ci się zdaje
Chłopie lubią Cie te babeczki wszystkie tutaj wraz ze mną i zawsze jesteś mile widziane...a czekoladki również chętnie, ja tam wszystkie lubię
Pozdrawiam i zapraszam zawsze kiedy masz ochotę tu zaglądnąć...może to ja sprawiam wrażenie niegościnnej
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum