No,tak.Ja z okolic Wejherowa,woj.Pomorskie.Zostaje mi tylko pisanie.Ten komputer to nie głupi pomysł,ale co z internetem?Zwykle na umowę za określoną opłatę.Ja mam z TP wraz z telefonem.Z telefonii kom.nie da rady,za słaby sygnał-to wieś.
Co ja myślę? Myślę, że zaczekamy na opinię sonii 21, możew jest coś co Uli by się przydało? Może faktycznie chciałaby komputer? Może z daleka można by pomyśleć o opłaceniu jej neta?:>
Nie wiem, też macie głowy, pomyślmy co by jej mogło być potrzebne?
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Hej
Ula nie odbiera telefonu , Ula mieszka w okolicach Częstochowy bliżej Lelowa nie napiszę na razie gdzie bo nie wiem czy Ula życzyła by sobie tego , co do internetu nie mają w domu , jutro będę dzwoniła pewno znowu mi się oberwie jak odbierze ale to nic , olewam to ktoś kiedyś powiedział , że jestem bardzo upierdliwa i to jest prawda
bardzo dziękuję za dobre chęci i pozdrawiam
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
o kurcze nie wiem , ostatnio Ula coś wspomniała że nie ma w co się ubrać bo strasznie przytyła waży obecnie 90 kg przy wzroście 160 cm no nie wiem tak jestem zaskoczona , że nie potrafię myśleć z całego serca dziękuję
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
ja mogę nico pomóc w sprawie rozmiaru. Sama jeszcze rok temu ważyłam 82 kilo (nosiłam wtedy rozmiar 44), więc jeśli Ula waży trochę więcej, to myślę, że w grę wchodzić będą rozmiary 44-46
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum