Nie wiem jak to wszystko złożyć do kupy może nie powinnam o tym pisać ale muszę bo będzie mnie to gnębiło , nie wiedziałam , że będzie taki odzew aż mi głupio chodzi mi o to że różni ludzie czytają fora i żeby ktoś nie pomyślał że chcę mieć z tego jakąś korzyść nie zrozumcie mnie źle ale była już taka sytuacja że na naszym forum w dziale który prowadzi zuza ukazał się wymyślony wątek pisała dziewczyna o białaczce , nie wycofuję się z tej akcji absolutnie tylko jak to zrobić , żeby miało ręce i nogi ? zadanie dla Was kochani
[ Dodano: 2011-09-16, 23:07 ]
jestem zmęczona idę spać jutro do pracy dobranoc
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Sonia rozumiem Twój dylemat, ale na ludzkie gadanie nic nie poradzisz, a coś zrobić trzeba. Ważne, że u Uli trochę lepiej, może coś takiego jak zainteresowanie obcych ludzi (skoro na rodzinę nie może liczyć) doda jej sił do walki. Daj znać co i jak....
Soniu Ty nie rposiłaś o zadna pomoc. Tutaj dziewczyny same wyszły z tą propozycją i nikt na pewno nie bedzie Cię o nic podejrzewał. Podaj numer konta na priva. Jeśli ta pomoc przyda sie Uli to powiem ci tak: Ciuchy, pieniadze -nieważne, Wywołać uśmiech na twarzy Uli-bezcenne Moze przeslesz mi numer konta na priva?
[ Dodano: 2011-09-16, 23:27 ]
Dziewczynki jestście CUDOWNE za pomysł i pokazanie nam ze nie tylko można gadac pocieszac, przytulać ale mozna zrobić tez cos bardziej realnego
Lideczka, ale Soni chodzi chyba o "zewnętrzne" osoby zaglądające tutaj, może zdarzyć się, że ktoś nie przeczyta wątku, a wystąp i z pretensjami, ale takimi nie ma ci się przejmować i tyle.
-nie przeczę,też mi mignęła taka myśl,tylko ,że jednak trzeba w ludzi wierzyć.Bo,fakt raz można zostać oszukanym-nie mam akurat na mysli tej Uli sytuacji,tylko tak ogólnie -,tylko co zrobić ze sumieniem,jeśli nie pomożesz akurat temu w potrzebie?Ot,chocby ostatnio -w Gdyni podeszła do mnie kobieta i poprosiła o pieniądze na bułkę.Dałam bez przekonania 1 zł.I poszła do sklepu kupować ową bułkę.To ja za Nią i dokupiłam jeszcze serka do tej bułki.Chetnie przyjęła.Oczywiście nie znaczy to,że nim dam komuś pieniądze,to nie pomyślę,ale raczej umiem ocenić sytuację.
I też zauwazyłam,że
Cytat:
Soniu Ty nie rposiłaś o zadna pomoc.
-to była nasza inicjatywa,dlatego wiemy,że jesteś wiarygodna.Szczerze Cię podziwiam.
Soniu jesteś wspaniała Twoja postawa jest naprawdę godna z podziwu. Sama nie wiem, czy potrafiłabym tak pomóc innej, w sumie prawie obcej osobie.
Ja też poproszę o numer konta Uli na prv, postaram się przelać jakieś zaskórniaki. Ubrań to raczej nie znajdę w takim rozmiarze
Witam kochaniutkie
jestem musiałam deczko odpocząć od małych dzieci , wykończyły mnie dzisiaj
bardzo Wam dziękuję za wszystko , podaje numer konta na pw.
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Nie wiem czy poprawnie to zrobiłam Soniu ,ale napisałam do Ciebie na Priv mój adres mielowy
Czasami gubię się w tym wszystkim.Pozdrawiam Wszystkich cieszę się że ruszyło z miejsca.
Oczywiście Ulę do mnie zabierz. Pobyt, wyżywienie - będzie miała gratis. A i wycieczkę do zamku w Starej Lubovni z pokazem sokolniczym można by wymyśleć... I obiad w słowackiej karczmie w Lubovni...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Dzięki Gazda
skończyłam właśnie z Ulą rozmawiać nie bardzo chce jechać wymyśliła że krępuje się mojego Andrzeja ale podejrzewam że to chodzi oto że my ją zapraszamy ale nie popuszczę jutro drążę temat od rana tak ją będę męczyć aż się zgodzi
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum