Witaj Justynko Co do znamion to napewno warto je badać. Nm ostatnio pani dermatolog napędziła stracha bo powiedziała do mojego Dara, że jedno znamie nie ciekawie wygląda. No więc chirurg-onkolog je wyciął (ja zdjęłam szwy ) i czekaliśmy w strachu na wynik. Na szczęście wynik histoptologiczny wykazł że była to tzw. "plama brwnikowa"-nic groźnego. Ja natomiast i moja siostra jesteśmy chyba jakimiś kosmitkami, bo nie mamy żadnych znamion ani pieprzyków Pozdrawiam Cię serdecznie
_________________ "Każdy człowiek umiera. Nie każdy żyje naprawdę..."
Ja natomiast i moja siostra jesteśmy chyba jakimiś kosmitkami, bo nie mamy żadnych znamion ani pieprzyków
TO rzeczywiście kosmiczne
Honorato, miło Cię tu gościć
Pozdrawiam Cię serdecznie
[ Dodano: 2012-05-30, 20:36 ]
Znalezione na FB:
"Nie szukam w sobie pragnień, które mogą mnie zaskoczyć, ani marzeń bez przyszłości. Szukam ułamka duszy, którym mógłbym się z kimś podzielić i przez to ofiarować cząstkę"
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
aha ... o to chodzi,
To nie jest całość, którą chciałam skopiować. Niewłaściwie skopiowałam obrazek. Tam był jeszcze tekst, coś w stylu, że użalanie się nad sobą, jest jak stanie uparcie w deszczu. Stoi się w miejscu, w deszczu, zamiast iść i wziąć parasolkę.
roman1130 napisał/a:
Nawet jak nie odzywam się to i tak jestem z Tobą
Ale dzięki tej pomyłce, już jestem pewna Twoich uczuć
Co prawda ja też się mniej odzywam, ale cała jestem Twoja ...
[ Dodano: 2012-05-30, 22:59 ]
Pogalopuj ze mną... Przed siebie... Tak bez celu...
Poznaj smak wolności. Nie bój się, wrócisz.
Zobaczysz świat bez końca i początku...
Deszcz zmyje twój niepokój...
Blask gwiazd napełni nadzieją... (cytat z FB, ale jakże pasuje do nas )
Ale dzięki tej pomyłce, już jestem pewna Twoich uczuć
Co prawda ja też się mniej odzywam, ale cała jestem Twoja ...
A co się tu wyprawia, proszę Was?! No nie wystarczy, żeby mnie kilka dni nie było i proszę I to jeszcze oczywiście kto? Kto mnie uprzedził?! No jaaaaasne, nie kto innyyyy no i mam kolejny powód by zazdrościć Romkowi
Ach, nic to (to słowa wypowiedziane z iście szekspirowską dramaturgią)
Wobec tego, tak jak Panowie śpiewają tu http://www.youtube.com/watch?v=5QD5n98R_nk , będę pokornie czekał, może kiedyś Justyna na mnie zwróci uwagę
Zatem jako Twój cichy wielbiciel chciałem Tobie Justyno i Twoim Wspaniałym Gościom życzyć miłego dnia
Anelio, nie ma za co. Staram się pomóc jak mogę, choć może to wyglądać niezdarnie.
Ja Tobie życzę jak najlepiej
majkelek napisał/a:
Ach, nic to (to słowa wypowiedziane z iście szekspirowską dramaturgią)
Wobec tego, tak jak Panowie śpiewają tu http://www.youtube.com/watch?v=5QD5n98R_nk , będę pokornie czekał, może kiedyś Justyna na mnie zwróci uwagę
o żesz ty, ... jak nie ma to nie ma, a jak są to problem obfitości
Dzień dobry Majkelku
Życzę udanego dnia
Dzień dobry Akos, Tobie również życzę udanego dnia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum