Jeny maz jest w stanie agonii juz od wczoraj popoludnia nie wiem czy cierpi o 1 w nocy wezwalam pogotowie byl nie przyjemny lekarz dal 1ml morfiny i pojechal jestem zalamana patrzac na meza jak cierpi bulgocze mu nie wiem co mam robic dziekuje Wam ze jestescie z nami nie sadzilam ze tak dobry czlowiek moze cierpiec tyle Panie zbierz Go juz niech nie cierpi
nie sadzilam ze tak dobry czlowiek moze cierpiec tyle Panie zbierz Go juz niech nie cierpi
anka1 mu7sisz wytrzymać!!!!! Jestem z Tobą.. - z wami... modlę się, modlę się żarliwie, choć tego nie widzisz i nie słyszysz, modlę się o spokój, o wytrwałość i godne odejście Twego męża z tego padołu płaczu, a sądzę, że bardzo wiele osób z tego forum modli się również.
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
estem z Tobą.. - z wami... modlę się, modlę się żarliwie, choć tego nie widzisz i nie słyszysz, modlę się o spokój, o wytrwałość i godne odejście Twego męża
Ja również
Anka, przytulam Cię do serduszka
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Prosze niech mi napisze jakis lekarz czy to tak musi byc zeby moj najukochanszy maz tak cierpial i byl dobe w agonii prosze o pomoc ja juz nie moge na to patrzec tak mi przykro ze nie moge mu pomóc tak bardzo Go kocham umieram razem z NIM!!!!!!!!!!!!!!
raz sie wycisza raz lapie mocno powietrze raz spokojnie oddycha ale szybko nie ma kontaktu nie otwiera oczy nie rusza ani rekoma i nogami tez nie
[ Dodano: 2011-09-13, 14:10 ]
ZA RĘCE PÓJDZIEMY OBOK SIEBIE TERAZ NA ZIEMI A POTEM W NIEBIE ŻADNA SIŁA ROZDZIELIĆ NIE MOŻE TEGO CO TY POŁĄCZYSZ BOŻE KOCHAM CIĘ MÓJ NAJDROŻSZY PAMIĘTAJ DO KOŃCA ŚWIATA I TRZY LATA DŁUŻEJ TAK JAK SOBIE OBIECALIŚMY
Boże ulituj się i skróć męki konającego, a także jego żony, bo ona umiera razem ze swym mężem z niepokoju i trwogi.
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum