Umówioną wizyte mam w poniedziałek a kardiologa na przyszłą sobotę
[ Dodano: 2012-01-16, 18:06 ]
Ale najgorszy jest czas i życie w niepewności tyle się naczytałem o tych guzkach na forach ze boje się że to jakies paskudztwo
Umówioną wizyte mam w poniedziałek a kardiologa na przyszłą sobotę
I bardzo dobrze ,jeżeli wyrzucąja nas drzwiami musimy pchać sie oknem .....
Trzymaj się i nie martw na razie bo stres niespecjalnie wpływa ,no i oczywiście daj znać jak bedziesz po wizytach .
myslisz że coś jest nie tak i jest coś powaznego??
dla własnego spokoju bym poszła, chyba sam myślisz ze to coś onkologicznego jeśli zadajesz to pytanie na tym właśnie forum
będziesz spać spokojnie jesli wypowie się specjalista
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
Miałem nadzieję ze jest tu na forum jakas osoba co by mi pomogła z tym opisem
Problem w tym, że nie diagnozuje się opisu, tylko pacjenta. Forum niestety przez internet nie odpowie Ci ze 100% pewnością "to nowotwór" albo "to nic groźnego, nie martw się".
Pisałam już wcześniej - w mojej ocenie wywiad, mnogość guzków, objawy sugerują po prostu pogłębienie diagnostyki przynajmniej do TK z kontrastem bądź oceny obecnego wyniku TK przez onkologa - siłą rzeczy, jeśli zachodzi nawet minimalne podejrzenie raka płuca, to on będzie się na tym znał najlepiej.
Zasada jest prosta - najpierw wykluczyć najgroźniejsze choroby, a na później zostawiać te mniej niebezpieczne.
dziś miałem o 15.00 termin wizyty u 2lekarza pulmonologa z NFZu O 15.10 wywieszono na drzwi liste kolejkowa byłem 18 na liscie O 15.50 była już moja kolej Po wejściu dowiedziałem się ze nic mi nie ma Nawet wyników zrobionych badan nie zobaczył Dał mi tabletki do ssania I powiedział nastepny Wizyta trwała 3min Nie wiem co dalej mam robić Jestem tym wszystkim już zmęczony
To ja bym proponowała wybrać się z tym wynikiem TK do onkologa - nie potrzeba skierowania.
Hmmm
absenteeism pisała abyś udał się do onkologa.
Może warto gdzies poszukać ?
Jeśli kolejny onkolog nie będzie widział problemu ,to nie powinieneś sie niepokoić .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum