Romanie, mam nową zabawkę, (dzięki Kasi i Asi) i dla Ciebie obrazek
(nie wiem co na temat nowych emotikonów moderatorzy i administratorzy, wolałabym nie nadużywać ich cierpliwości , dlatego postaram się nie szaleć z nimi )
A Romka cieplutko przytulam do serduszka tak po siostrzanemu
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Roman - z tą "siostrą" to chyba lekka przesada. A czułości zawsze można sobie okazywać na wiele sposobów. Nawet jak nie wszystkie "trybiki" zaskakują. Zresztą co ja będę Cię uczyć, sam wiesz lepiej i lepszy majster jesteś niż ja, bo ja zmajstrowałam tyko jedną sztukę
_________________ "Każdy człowiek umiera. Nie każdy żyje naprawdę..."
mam 50 i biorę rano i wieczór
Ale jeśli mam wybierać to wolę holenderską trawkę i działa na mnie tak samo
Nigdy nie trawiłem tabletek, od pobytu w Iraku nie cierpię pastylek a mimo że minęło prawie 30 lat uprzedzenie nie minęło
Szkoda że nie poszedłem spać w południe... nocka stracona
Może teraz wypiję kawę i pójdę spać
przy 50 też miałam otępienie senność przy większych dawkach było lepiej nawet przy 150 . nie brałam dłuzszy czas tego bo biorę to doraźnie i powiem że teraz jakoś chyba mocniejsze są bo kiedys brałam tramale te mocne i szłam do szkoły. teraz jak wezme to mam coś takiego jak wolniejsze dziłanie i jak łyknę najlepiej jak na 30 min sie położę i po tym czasie jest super tylko mówię mnie 50 otępia większe dawki nie działają tak muląco
(nie wiem co na temat nowych emotikonów moderatorzy i administratorzy, wolałabym nie nadużywać ich cierpliwości , dlatego postaram się nie szaleć z nimi )
Myślę, że tym dziale, gdzie jesteśmy, nie stanowi to większego problemu.
Anelia napisał/a:
Romek brawo za avatar
Podpisuję się oburącz.
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum