Pozwolę sobie tutaj zajrzeć i napisać, mam nadzieję, że nie oberwie mi się za jakiś off-top tudzież inny wybryk :P
Ten ostatni taniec jest świetny! Chciałąbym umieć tańczyć, ale ja to totalne antytalencie w tej kwestii
Iwka, duża z Ciebie kobietka :D mogę Ci swojego partnera [nie-tanecznego] podrzucić, jedynie 195... :D a ja przy nim taki kurdupelek..
Ja jestem lwem parkietu, ale dopiero po paru głębszych...
Aaa, znam takich. Na początku imprezy zaznaczają kategorycznie: "w kwestii formalnej - ja nie tańczę". Po czym po jakiejś godzinie a moze i wcześniej popełniają na parkiecie najlepsze pląsy porywając co chwila innym partnerki
Iwka, no własnie problem w tym, że mój partner ze mną obracać się nie chce :( Twierdzi, że nietaneczny. Chyba trzeba będzie wypróbować porządnie metodę Gazdy... :D
jo_a, wielkie dzięki za uwagę, w takim razie swobodnię będę się czuła skrobiąc tu czasem :P
No proszę koleżanek jakie my mamy podobne zainteresowania .
Joga jak najbardziej i kiedyś tańczyłam w podstawówce co prawda tańce ludowe ( ale przynajmniej wiem co robić ze stopami )
A poza tym taniec to taniec i nie ważne że z wypierdem i przytupem
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum