No chyba już ostatni bo mi się wena kończy
Kolega dzwoni do kolegi:
- Wpadaj do mnie, są dwie znajome, zabawimy się!!
- ładne???
- Wypijemy, będzie ok...
Nika skoro już zeszłaś na temat kontaktów - musiałam się z wami podzielić tym kawałem
Rodzice Jasia uprawiali sex w pozycji na pieska.
Nagle w drzwiach stanął Jasio:
Kurde, muszę wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji - pomyślał tatko.
- A Ty, niedobra! Ty...! - ryknął tatko i zaczął walić mamci klapsy w pupę. Nie będziesz już Jasia więcej biła... A masz...!
A Jasio krzyczy:
- Super tatko, super! Wyruchaj jeszcze kota, żeby mnie nie drapał!
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
macerowanie ze sjp:
1. «długotrwałe moczenie jakiegoś surowca w wodzie lub odpowiednim rozpuszczalniku w celu jego zmiękczenia lub wydzielenia określonego składnika»
2. «wzajemne przenikanie się zapachów i smaków wymieszanych składników przygotowywanej potrawy»
długotrwałe moczenie , wzajemne przenikanie się ... chyba lepiej będzie jak wyobraźnię wyłączę
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
To jeszcze coś przed snem...
Mąż przez 20 lat małżeństwa nalegał na seks w ciemnosci.Pewnego dnia żona nie wytrzymała i włączyła światło.Ku swojemu zdziwieniu zobaczyła,że mąż trzymał w dłoni wibrator.Wściekła mówi:
-Ty świnio,jak mogłeś mnie tyle czasu oszukiwać!Myślałam,że masz takiego sprawnego penisa...
Mąż na to rzucił:
-Ja to jakoś wytłumaczę wibrator,ale jak ty wyjaśnisz trójkę dzieci?
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum