normalnie... tak to jest jak się baby same zostawi... Przypomniała mi się pewna historyjka... byłem w związku, a gwoli ścisłości w dwóch na raz... no i w pewnym momencie spotkało mnie nieszczęście i sprawa się wydała. Myślałem, że nie może być gorzej... Myliłem się. Babeczki spotkały się ze sobą. Co wicej. Polubiły się. Zaczęły się często spotykać na winku. Wiecie jak miałem przesrane jak sobie popiły???
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
No to ja z okazji pięknej pogody też coś podrzucę:
Rodzice umówili się, ze przy Jasiu będą się umawiali na seks hasłem dolar i kantor. Pewnego dnia tatuś prosi Jasia:
- powiedz mamusi, ze dolar dobrze stoi.
Jaś pobiegł, powtórzył co trzeba a zajęta porządkami mama na to:
- powiedz tatusiowi, ze kantor zamknięty.
Po chwili jednak niewiasta namyśliła się "co mam to mam" i prosi Jasia:
- synku, powiedz tacie, że kantor jest juz otwarty.
Rozgoryczony tata:
- powiedz mamusi, że dolar tak dobrze stał, że poszedł od ręki...
ja to nawet bym współczuła ale... Podobno każdy facet powinien mieć: jedną kobitę do kuchni, jedną do sprzątania, jedną do łóżka. Byle się o sobie nie dowiedziały
Więc dupa a nie ofiara z Ciebie (była).
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Ten kawał przyszedł mi do głowy znacznie wcześniej, kiedy Gazda pisał jak go kiedyś ręka bolała i to nie od wiosła...A skoro jest tsunami, obrazki spadaję ze ścian, to w końcu się odwżyłam.
[ Dodano: 2011-09-21, 22:12 ]
Dwóch kolesi wraca po torach z zakrapianej imprezy:
- K...a, ale te schody strome, poręcze niskie...,
- Czekaj, czekaj, słyszę, że winda jedzie.
W czasie wizyty u dentysty dzwoni komórka pacjentki, która nie może rozmawiać. Kobitka bezradna. Dentysta w końcu się zlitował. Bierze komórkę:
- Halo... Kto mówi?
- Jak kto, kto mówi?! MĄŻ!
- Aaaa... Mąż... OK., zaraz kończymy.... Żona tylko wypluje i natychmiast oddzwoni.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum