No i wtopa, bo coś mi ostatnio mleko szkodzi....już coś knujesz Justyś, no no nieładnie Chcesz podtruwać wielką gwiazdę?
Wybaczam jednak, bo widziałam sesję zdjęciową i jestem oczarowana
Cytat:
To ja będe Waszą księgową,papierki się muszą zgadzać Saldo też
Jeśli o mnie chodzi to jestem za
Pozdrawiam gorąco
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
A tak na poważnie, można pić przez całe życie mleko i nagle przestać je tolerować?
Wiesz co ... ... no nie wiem, ale wiesz co ... ja mam odwrotnie, nie tolerowałam piwa przez całe życie, a teraz nagle zaczęłam je pić
tyle, że wiesz co ... u mnie to zaczęło po przeszczepie szpiku, a dawca uwielbia piwo ...
to może Tobie też coś przeszczepili
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
coś mi ostatnio mleko szkodzi....już coś knujesz Justyś, no no nieładnie Chcesz podtruwać wielką gwiazdę?
JustynaS1975 napisał/a:
... no nie wiem, ale wiesz co ... ja mam odwrotnie, nie tolerowałam piwa przez całe życie, a teraz nagle zaczęłam je pić
tyle, że wiesz co ... u mnie to zaczęło po przeszczepie szpiku, a dawca uwielbia piwo ...
to może Tobie też coś przeszczepili
Dziewczyny, a wiecie co ...
po cichutku sobie Was podczytuję i muszę przyznać, że ta mała dawka uśmiechu przed snem sprawiła, że choć na koniec dnia poczułam się lepiej
No ! To tyle co chciałam napisać a teraz znowu zmykam zerkać z boczku a Wy sobie nie przeszkadzajcie ... bo ja ciągle nie śpię i czytam, no !
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Zaczynam podejrzewać, że porwali mnie obcy i trochę pomajstrowali przy mojej głowie
oj ... ja też mam podejrzenia, że co najmniej jedną lobotomię ktoś mnie wykonał
Anelio, zapraszam dołącz się
Dla Ciebie też jakąś funkcję znajdziemy, jest kreatywna księgowa, kreatywny manager, kreatywny geniusz to Ty może ... ... kreatywny podglądacz
Chyba, że masz inne plany?
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Kreatywnego geniusza nie mógł się wystraszyć. Kreatywny geniusz nie zna takiego stanu. Kreatywny geniusz tworzy i nie wolno mu przeszkadzać. A ja kreatywny manager nie mogę pozwolić, aby zakłócać czas i spokój kreatywnego geniusza.
Anelia napisał/a:
-zbliżająca się burza
To pewnie odgłosy burzy mózgu kreatywnego geniusza. Anelio, masz dowód, że kreatywny geniusz nie zaszył się w krzakach, tylko tworzy
ja to mogę sobie zanucić ...
jest już późno, piszę bzdury ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum