Coś blado... "mamy" 4-rte miejsce
Najbielsza Eminencjo, może Ty obiecaj coś dziewczynom?
Uścisk dłoni Eminencji czy "cóś", żeby miały motywację jak poprzednio
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Moi Drodzy, aż nie wiem, co powiedzieć ... zawstydza mnie Wasz tak liczny odzew.
Z całego serca Wam dziękuję.
O pomoc w głosowaniu poprosiła mnie moja szkolna koleżanka, która pracuje w tej szkole.
jo_a napisał/a:
Coś blado... "mamy" 4-rte miejsce
Zauważyłem to. I widać, że przewaga lidera się powiększa. Pewnie mają więcej głosujących.
Szkoła w Perłach - jak sami o sobie piszą - jest mała i bardzo kameralna.
Ale jak napisano w zakładce "Nagrody", premiowane będzie 10 pierwszych miejsc,
więc nawet jeśli "nasza" szkoła nie wygra, to może otrzymać bardzo przydatną dla nich pomoc,
myślę, że dlatego warto wesprzeć ich i zagłosować, nawet jeśli nie otrzymają pierwszego miejsca i głównej nagrody.
jo_a napisał/a:
może Ty obiecaj coś dziewczynom?
Uścisk dłoni Eminencji czy "cóś", żeby miały motywację jak poprzednio
Macie u mnie wdzięczność dozgonną. Wszyscy i od dawna. Tu, na tym forum, czuję się Waszym dłużnikiem, i to nie od teraz.
Nieczęsto, ale czasem zdarzy się, że wspomnę o tym.
Serdeczny uścisk, nie tylko dłoni, i głębokie ukłony - dla Was wszystkich,
nie tylko tych, którzy tutaj teraz głos zabrali, nie tylko dla tych, którzy poświęcają czas na moją prośbę i oddają głosy.
Dla Was wszystkich, moi Drodzy
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Kochani każdy z nas ma prywatną listę kontaktów wystarczy wkleić prośbę Richelieu do tekstu maila, kliknąć wyślij do wszystkich i ciekawe co jutro np w Polsacie powiedzą na taką prośbę, może akurat ktoś zareaguje...
Czasu trochę jest więc realizujmy swoje pomysły
Kochani każdy z nas ma prywatną listę kontaktów wystarczy wkleić prośbę Richelieu do tekstu maila, kliknąć wyślij do wszystkich i ciekawe co jutro np w Polsacie powiedzą na taką prośbę, może akurat ktoś zareaguje...
Czasu trochę jest więc realizujmy swoje pomysły
....
Najbielsza Eminencjo... obiecaj całuski, będzie(my) na prowadzeniu. Dziewczyny uwielbiają motywację i "wodę zza szkła"
Potwierdzenie przychodzi w "czy" sekundy.
PS. Czeka też pstokata i sarenka... Dziewczynki, pokażcie, że mamy dobre serca!
TO NIC NIE KOSZTUJE
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-05-22, 21:10 ] Cóż, nie mam wyjścia ... obiecuję ...
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Pasowałoby zaśpiewać "mało nas, mało nas do pieczenia chleba jeszcze nam jeszcze nam ciebie tu potrzeba"...
Szkoła mi się przypomniała kiedyś tak się śpiewało...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum