Dzisiaj jest już dużo oddanych głosów i niestety wciąż szóste miejsce.Ja już na dzisiaj zakończyłam głosowanie,ale tym wpisem chcę przypomnieć tym,którzy mogli zapomnieć lub zachęcić do głosowania nowo zarejestrowanych użytkowników forum.To tylko jeszcze kilka dni,bo do 23 czerwca.Pilnie codziennie głosujmy.
Może coś podpowiem,chociaż nasi forumowicze to i tak są bystrzachy-ja mam malutki laptop i wszędzie go zabieram.Codziennie,aż do 25 czerwca jeżdże do brata pilnować domu,bo on sam odpoczywa w Bieszczadach.Jak wiemy internet jest już prawie wszędzie i ja z tego korzystam.W moim mieście to nawet takie coś jest,że jak sobie usiądę w parku,to też mam neta.
-ech,Serduszko.Tak to jest jak pisze się w necie nie znając się.Pewnie,że nie musisz śmigać,ja też na co dzień nie noszę urżadzonka ze sobą.Jedynie pomślałam o tych,którzy np.mają inne mobilne urządzenia,coby o nich w podróży nie zapomnieli.
Zobacz,nasza szkoła jest już na 5 miejscu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum