Kasiu, to co znalazłaś w neciku zobaczę później. U Mamy internet kiepsko działa, czyt. bardzo wolno, to link sobie utworzę u siebie w domku.
całuski i uściski dla Ciebie
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Justynko wiem co nie co na temat wolnego neciku- ponad 2 lata męczyłam się z takowym, bo podobno po kabelku się nie da. Da da tylko trzeba widzieć za jakie sznurki pociągnąć, a że ja czasami zawzięta jestem to już od 4 lat mam stałe łącze
Teraz siedzę na tarasie, stukam w klawiaturę, słucham radia, kątem oka obserwuję męża pucującego samochód i syna grającego w piłkę, jest mi tak dobrze.....Niech ta chwila trwa....
podobno nazywa się to szczęście poeci, filozofowie próbowali to opisać, utrwalić na obrazach... a Tobie udało się zamknąć w jednym zdaniu...
Gratuluję Kasiu.
[ Dodano: 2012-08-18, 22:50 ]
KasiaC napisał/a:
Niech ta chwila trwa....
podobno nazywa się to szczęście poeci, filozofowie próbowali to opisać, utrwalić na obrazach... a Tobie udało się zamknąć w jednym zdaniu...
Gratuluję Kasiu.
Agnieszko, Justynko, Romku dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa
Mimo tak późnej pory, nie mogłam powstrzymać się,żeby choć na chwilkę zajrzeć.
Stwierdzam,że forum zaczyna wciągać mnie jak kiedyś palenie papierosów-na początku sporadycznie, później coraz częściej a na koniec nałogowo-na moje szczęście wyleczyłam się z tamtego nałogu, a czy z tego będę chciała ? chyba nie......
W domu panuje głucha cisza........noc zaciągnęła już kurtynę na scenę,która jest nasza codziennośc i kolejny akt spektaklu, dobiega do końca? a może nie, może to po prostu krótka przerwa. Aktorzy potrzebują odpoczynku........potrzebują wyłączyć się na to co było i nie myśleć o tym co będzie..........Wraz z pobudką słońca, rozpocznie się nowy akt...............bo życie pisze różne scenariusze....
.....liczę na jakąś komedię romantyczną....i..........żyli długo i szczęśliwie..............
Kasiu, ale wpis ... fiu fiu fiu fiu wójcie gwizdnijcie Bardzo fajny.
Oczywiście jutro nowy dzień, nowy akt i ... zawsze wierzmy, że spotka nas cos magicznego, wspaniałego poza tym sami możemy sobie pomóc w tym, postarać się wykorzystać czas wspaniale na tyle na ile się da.
Ja pomimo trudności też śleczę przed kompem, dzięki wyćwiczonej cierpliwości w czasie leczenia komputer nie wylądował za oknem , nie mogę obyć się bez forum. Wchodzę sobie na forum, obiecuję sobie, że po raz ostatni dziś, a to taki fajny wpis Kasi
Uściski i całuski
[ Dodano: 2012-08-18, 23:46 ]
A jeszcze, ja też cały czas liczę na jakąś komedię romantyczną
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Dzień dobry Kasiu
Przyczłapałam do Ciebie powiedzieć ,że jestem tylko nie docierałam do Ciebie,bo pokochałam za nadto łazienkę.W której spędzałam większość swego cennego czasu .
Ale ten akt mamy już za sobą .Kurtyna opadła.Widzowie rozeszli się..........
Zaczynam następny z .
Fakt jeszcze taki troszkę wymuszony ,ale dalej i do przodu mam duże wsparcie w mojej drugiej kochanej połówce no i w psiaku,który wyczuwa moje nastroje niesamowicie.
Komedie romantyczne kończą się w zasadzie zawsze .....żyli długo i szczęśliwie ,czego Ci z całego życzę.
Cześć kasiu
Szkoda ,że tak daleko mieszkasz założyłybyśmy fan club nie śpiących.
A tak o możemy tylko wirtualnie sobie poopowiadać jak minęła nocka .Ja powiem ,że u mnie hu...owo .
Ale ciągle liczę,że kiedyś i to ulegnie zmianie .
Pozdrawiam Ciebie i Twoich gości
Szkoda ,że tak daleko mieszkasz założyłybyśmy fan club nie śpiących.
Masz rację, wielka szkoda bo wspierały byśmy się w realu a nie wirtualnie, ja Tobie przynosiłabym lody http://th.interia.pl/11,b.../Didl-lody.gif, a Ty mi za to dawałabyś.........uśmiech
Dobrze,że jest komputer, internet,szydełko........pozwala to zając głowę ,żeby nie ześwirować kiedy nie można usnąć
A właśnie , wklejam zdjęcia swoich wypocinek
-Bieżnik dla koleżanki
Kwiat jest dedykowany Romkowi-zawsze jak patrze na nowe rozwijające się pąki zamieniające się w cudne wielgachne kwiaty myślę o Tobie Romanie i przypominają mi się Twoje opisy ogrodu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum