Witam wieczornie
Kasiu myślę że warto mieć w życiu trochę znajomych, którzy mają w stosunku do nas jakieś zobowiązania...nasze czasy są wredne, a pomoc medyczna za 6miesięcy... nie tego oczekujemy, nie na to zasłużyliśmy za lata pracy...
Jestem niekiedy pełen podziwu dla swojego sprzętu komputerowego...myślę że gdyby rozumiał co niekiedy do niego mówię to... ja byłbym obraził się śmiertelnie już nie jeden raz... a ten działa...
Ciekawy jestem na co mógłbym narzekać gdybym nie miał na co narzekać
Pozdrawiam serdecznie
Kasiu, myślę, że potrafisz, tyle, że może nie w tym momencie. Czasami trzeba pozwolić smutkowi pobyć, ale nie przyzwyczajać się do niego Udanego weekendu, baw się dobrze, pełnią piersią, pełną radością wewnętrzną
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Witaj Kasiu
Zastanawiam się niekiedy czy chciałbym aby moje życie było takie bezkonfliktowe, bez stresowe, takie dużo prostsze...
Nie potrafię odpowiedzieć jednoznacznie...
Niekiedy myślę że moje marzenie ze wczesnych lat mojej dorosłości spełnia się samoczynnie... nie siedzę przy oknie, nie obserwuję życia. Biorę w nim udział, i to chyba stanowi wartość nie do podrobienia...
Pozdrawiam sobotnio
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum