Ja czasami mam ochotę się mocno napić (choć wogóle nie piję) tak jakoś czasami chce mi się utopić te wszystkie smutki ale boję się i nie robię tego. Może kiedy się napiję mój ból i złość mocniej da o sobie znać może nie poradzę sobie z tym wtedy zupełnie...
Przecież alkohol i tak nic nie zmieni ehhh niestety nic nie zmieni ...
Chabrowa napisał/a:
dziękuję Skarby - dziś lepiej
cieszę się uffff.......
JustynaS1975 napisał/a:
Bo smutków ani problemów się nie zapije
dokładnie
[ Dodano: 2011-11-24, 14:42 ]
Chabrowa napisał/a:
Akos też winko piła na smutek przedwczoraj - i na nią nie "krzyczałas"
hehe
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Dziś zaczął się ostatni dzień roku i wielkimi krokami zbliża się Nowy Rok z tej okazji chciałabym Ci życzyć wszystkiego dobrego, dużo uśmiechu i miłości aby ten rok był zdecydowanie lepszy oraz ogrom zdrowia !
Pozdrawiam
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Właśnie Chabrowa, co u Ciebie?
Mama nadzieję, że humor trochę lepszy.
Na ten nadchodzący 2012 życzę Ci przede wszystkim zdrowia, poza tym spokoju, ukojenia, samych pozytywnych wibracji, prawdziwych przyjaciół, szczęścia, miłości i dobra wokół siebie. Do Siego Roku!!!
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum